luni, 22 aprilie 2013

Tot de la premiere

Mai am doua lucruri super de la premiere....dar nu am avut timp sa le postez.

O idee cat se poate de interesanta. Un "triet" i-am spus eu :) E super...dar si greu sa canti la 6 maini....wow

"Triet"



Si cel mai meserias dintre meseriasi. Bineinteles ca a luat premiul special. Nici nu avea cum sa nu ia :P

"Meserias"

Un "meserias" - Premiere Iasi from Dan on Vimeo.

luni, 15 aprilie 2013

Instrument nou

Inainte de festivitatea de premiere de la Iasi...s-a sustinut si un mic program artistic. Fetitele care canta la acele instrumente sunt din Valenii de Munte si au participat si la concurs - muzica clasica. Cum se numesc instrumentele...nu stiu. Stiu doar ca sunt niste instrumente noi...americane.

Melodie
Partea cea mai "tare"...fetitele canta dupa note. La pauza intre melodii au schimbat partiturile. Oricum...super

 Melodie

duminică, 7 aprilie 2013

Concurs international de pian - Iasi

Vineri 05.04.2013 s-a desfasurat la Iasi concursul international de pian - Ofranda sunetului.

Au participat concurenti din 15 judete si din 4 tari. Ca de obicei m-am dus pregatita cu doua melodii: Menuet de Jean Philip Ramond si Sonatina de Wanhal. Datorita numarului mare de concurenti (cred ca peste 150 de persoane) s-a luat decizia sa se cante doar o singura melodie. Bineinteles am ales Sonatina de Wanhal care era mult mai grea si avea mult mai multe nuante. Seara la festivitarea de premiere...surpriza. Locul I (al treilea concurs...al treilea loc I ). Acest loc intai a fost unul special, deoarece in afara de diploma si trofeul primit...am mai fost recompensata si cu un cadou (un metronom digital de la Korg) Nu conteaza cadoul in sine...ci conteaza ca membrilor juriului le-a placut ce am cantat si cum am cantat (din toti concurentii doar cativa au primit acel cadou) Deci se pare ca am luat premiul intai ...dar special.
 

Sonatina - Wanhal


Dupa concurs ne-am plimbat prin Iasi si am vizitat "Teiul lui Eminescu"


 Si la plecarea din parc (un parc chiar langa Gradina Botanica) ne-am amuzat uitandu-ne la o veverita...foarte zapacita :)
 
 P.S. Ca sunt cu aceeasi rochita la fiecare concurs...nu inseamna ca nu am alta...dar e ca o superstitie ca o consider rochita mea norocoasa. Asa ca....si pe 19 mai la urmatorul concurs care va fi la Bucuresti...tot cu ea ma voi imbraca :P