luni, 18 martie 2013

Concurs pian - Satu Mare

Asa cum am mai spus, sambata 16.03.2013 am avut concurs de pian la Satu Mare. Pe scurt: plecarea joi pe la pranz, stat o noaptea in Predeal...si vineri plecarea catre Satu Mare...si ne-am intors duminica seara. Sambata la ora 13 a inceput concursul si la ora 20 a fost festivitatea de premiere. Deoarece s-a inceput concursul tarziu si fiind multi participanti...s-a luat decizia sa se cante o singura melodie (cea mai grea din cele doua pregatite)

Al doilea meu concurs....la care am luat premiul I :P

Concurs pian Satu mare

P.S. Filmarea lasa de dorit. Era prima data cand filma mama cu noua camera...si avea foarte multe emotii...pentru mine. Dar totusi...ceva e mai bun decat nimic :P

luni, 11 martie 2013

Spectacol de 8 Martie

A fost 8 Martie...Ziua Femeii...si trebuia cumva sa le facem o surpriza mamelor noastre...dar si tuturor femeilor...ca la urma urmei era ziua lor si meritau aceasta mica supriza si bucurie. Sub indrumarea extraordinara a domnului profesor Virgil Cernat, am facut un spectacol bun si frumos. Si nu pot sa nu ii multumesc pentru increderea acordata...de a deschide si a inchide momentul artistic...cu mine cantand la orga.

Spectacol Tineretului