miercuri, 26 decembrie 2012

Colinde de Craciun

Am promis intr-un post anterior ca timp de patru zile voi posta colinde. Imi tin promisiunea facuta...si astazi in a doua zi de Craciun...se face a patra zi de colinde :P Este un alt colind drag sufletului meu. Sper...sa va placa si acesta.

Inima va canta

marți, 25 decembrie 2012

Colinde de Craciun

E Sarbatoarea Sfanta Craciunului. Va doresc multe sanatate, bucurii si fericire. Va doresc ca tot ce va doriti...sa vi se implineasca.

Craciun Fericit....si Sarbatori Fericite! Din partea mea va ofer cu mare drag un colind!

Colindam iarna

luni, 24 decembrie 2012

Colinde de Craciun

Una din melodiile dragi sufletului meu. Un colind care mie imi place enorm. Sper...sa va placa si voua

Bucurie bucurie

duminică, 23 decembrie 2012

Colinde de Craciun

Chiar daca nu sunt un Stefan Hrusca (varianta feminina :P ) voi incerca totusi sa va incant pe parcursul a patru zile, cu cateva colinde romanesti cantate la orga si voce. Sper...sa va placa

 Plecarea magilor


Colindita

joi, 20 decembrie 2012

Serbare Clasa I

Dupa un sfarsit (ultimul cantecel de la gradinita) vine si un inceput (primul cantecel de la scoala generala) Cu riscul sa par laudaroasa, am avut o mica evolutie. Deja am inceput sa cant live...ajutata si de orga mea Yamaha PSR E333 :) Iei seara am avut prima serbare de la clasa I.

Daca tot era o serbare tematica: In asteptarea lui Mos Craciun...am incercat sa cant o varianta de colinde mai putin ascultate. Nu am mers pe colindele clasice de le cante orice copil....ci am incercat altceva. Sper...sa va placa.

Colindita
Bucurie bucurie

luni, 17 decembrie 2012

Si ultimul cantecel

De la grupa pregatitoare...bineinteles....ca nu as vrea sa fie ultimul si din "cariera" mea :P Nu stiu daca voi mai merge pe parte de voce. Posibil sa merg de acum incolo mai mult pe pian....dar ramane de vazut. Poate ca peste ani...voi lua si ceva lectii de canto. Oricum vreau sa le multumesc doamnelor educatoare....ca datorita lor am ajuns sa fac muzica.

joi, 13 decembrie 2012

Serbare grupa pregatitoare

Timpul a trecut....si eu am crescut. Am trecut la grupa pregatitoare (inca nu era cu clasa 0 ) si inainte de vacanta de iarna am avut serbarea de Craciun. A trebuit sa ii cant lui Mos Craciun (dar si celor prezenti in sala) un cantec....despre el. Dar o varianta....mai vesela :P

luni, 10 decembrie 2012

Serbare grupa mare

Dupa grupa mijlocie...a venit si grupa mare (cresteam incet...dar sigur :P ) Am cantat si la serbarea de Mos Craciun...dar conditiile tehnice nu au permis sa pot pune pe net si acel cantecel. Asa ca voi posta doar cantecelul de la sfarsitul acestei grupe...din vara. 7 culori e numele cantecului....chiar daca eu aveam pe mine...o singura culoare :P

joi, 6 decembrie 2012

Si al doilea cantecel

Daca la serbarile de la grupa mica nu am zis nimic (eram rusinoasa tare de tot...si inca mai sunt :P ) am zis sa imi iau revansa....asa ca am cantat si al doilea cantecel. Si nu avea cum sa nu fie tot din repertoriul Cleopatrei Stratan, mai ales ca se si potrivea de minune. Dupa aceasta serbare...mult timp dupa aceea....toata lumea imi spunea....Cleopatra :)

luni, 3 decembrie 2012

Primul cantecel - Ghita

In perioada cand eram grupa mijlocie la camin, era in voga Cleopatra Stratan...cu al ei Ghita. Imi placea mult si il fredonam si eu. Intr-o zi m-a auzit Doamna Radita (educatoarea mea)si a fost incantata. Atat de incantat ca mi-a propus sa cant acest cantacel la serbarea de sfarsit de an. Mai cu rusine...mai cu teama...am acceptat. Si a iesit bine...tinand cont ca era prima data cand cantam in fata unui public. Tot Doamna Radita a fost cea care a insistat pe langa parintii mei sa ma duca la muzica...ca as avea inclinatie spre acest domeniu.