miercuri, 28 noiembrie 2012

Ultimul dans

In septembrie incepea scoala. Faceam si muzica (voce si instrumet) si dans sportiv. Deja incepeau lectiile si trebuia sa renunt la una din cele doua pasiuni ale mele. Dans...poate face oricine. Cu muzica...insa e mult mai greu. Si se pare ca am acel "ceva"...deci s-a decis ca muzica sa ramana. Asta a fost dansul meu...de adio.

luni, 26 noiembrie 2012

Vals lent

In aceeasi ora de dans am repetat si un vals lent pe langa cha cha. Stil + gratie = vals lent.

vineri, 23 noiembrie 2012

Primii pasi de...cha cha

Dupa acel dansulet...am trecut la lucruri mai serioase. Am inceput sa exersam pasii de cha cha. Dansam...dar eu in gand numaram mereu: cha cha 1 2 3...cha cha 1 2 3...cha cha 1 2 3. Si la dans ca si la muzica trebuie sa numeri sa poti tine ritmul.
Si un alt pas de cha cha

miercuri, 21 noiembrie 2012

Dans...de 8 Martie

Dupa un semestru am renuntat la dansul modern si am trecut la dans sportiv (vals lent, cha cha) Si de 8 Martie fiind o ora de dans cu public...la sfarsitul ei am incercat sa le facem o mica supriza mamelor...prin acest dans.

luni, 19 noiembrie 2012

Primul spectacol de dans

Cand m-a inscris mama la muzica...m-a inscris si la dans. Eram in grupa de pitici a Palatului Copiilor. Coregrafa noastra era doamna Musceleanu....si grupa se numea Michey Mouse. Era o grupa de dans modern. De Craciun am avut primul nostru spectacol...spectacol presarat cu destul de multe stangacii. Dar totusi...nici 6 ani nu aveam :)

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Am plecat de jos

Mi-am inceput aventura muzicala la 5 ani si 9 luni, la Palatul Copiilor. Grupa: vocal-instrumental. Ca intrument a fost pianul.

De 8 martie...anul trecut am avut un minispectacol la Palatul Copiilor. A fost prima data cand am cantat vocal alaturi de colegele mele mai mari. In pauza dintre melodii am cantat si eu cateva note muzicale. Eramm la inceput...dar erau cantate corect din punct de vedere muzical. Si eram micuta....de aproape nu ma vedeam in acel grup :P

vineri, 16 noiembrie 2012

Prezentare

Buna tuturor.
Ma numesc Andreea Lavinia. Prietenii imi spun Nia sau Niuta. Sunt clasa I si am 6 ani si 11 luni. Am ca hobby muzica si mi s-a facut acest blog pentru a posta din cand in cand, realizarile mele muzicale. Cateva luni am cochetat si cu dansul. Dar m-am lasat de el ca sa pot face muzica (pian si voce)
Sper sa va placa!